Vergelijk onze producten

Wij beseffen dat het niet altijd eenvoudig is een keuze te maken tussen verschillende producten. Er vanuitgaand dat u inmiddels wél overtuigd bent van het DuoLight-concept, hebben wij onderstaand in het kort nog een aantal kenmerkende verschillen vermeld tussen de beschikbare DuoLight producten. Zij kunnen u helpen bij het bepalen van uw keuze in een specifieke situatie.

Natuurlijk kunt u voor een persoonlijk advies ook contact opnemen met DuoLight. Onze adviseurs kunnen in een persoonlijk gesprek ingaan op de specifieke situatie, waarbij zij hun vakkennis inbrengen. In een gezamenlijke afweging kan zo tot de optimale keuze gekomen worden.

Productprincipe

Door verschil in het principe tussen de verschillende producten ontstaan er gebruiksversschillen die mogelijk een keuze kunnen beïnvloeden. Onderstaand treft u deze aan:

Materiaalverschillen

Naast de keuze voor het producttype is ook de keuze voor het materiaal een belangrijke factor. De keuze van het materiaal heeft invloed op het viseuele effect, het onderhoud en de functie van de binnenzonwering.