Collectie

Honingraad Plissé

Verticaal lamelgordijn

De ExcellentaDuolight Honingraad Plissé hebben een uniek honingraatstructuur, het materiaal is zacht, duurzaam en energiebesparend. Verkrijgbaar in diverse kleuren. In 25 mm en 45 mm.

Meer informatie  >

Plisségordijn

Plissegordijn

Het DuoLight plisségordijn is een zeer functioneel zonwerings- en daglichtregelingssyteem. Het plisségordijn kan geheel of gedeeltelijk worden neergelaten, waarmee de hoveelheid lichtinval kan worden geregeld. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht bij een volledig neergelaten gordijn doordat het onderste gedeelte van het gordijn (vanaf een hoogte van 138 cmm gemeten vanaf de vloer) doorzichtig is.

Meer informatie  >

Rolgordijn

Rolgordijn

Het DuoLight rolgordijn is een eenvoudig, maar zeer functioneel dag- en zonlichtregelingssyteem. Het rolgordijn kan geheel of gedeeltelijk worden neergelaten waarmee de hoeveelheid lichtinval kan worden geregeld. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht bij een volledig neergelaten gordijn doordat het onderste gedeelte van het gordijn (tot 138 cm, gemeten vanaf de vloer) doorzichtig is.

Meer informatie  >

Paneelgordijn

Paneelgordijn

Het DuoLight paneelgordijn is een zeer veelzijdig en zeer functioneel dag- en zonlichtregeringssysteem. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht wanneer het pakket over de volle breedte verspreidt is, het onderste gedeelte van het gordijn (tot 138 cm, gemeten vanaf de vloer) is transparant.

Meer informatie  >

Verticaal lamelgordijn

Verticaal lamelgordijn

DuoLight verticale lamelgordijnen bieden zeer veel mogelijkheden. De lamelgordijnen kunnen worden toegepast als decoratieve en functionele raambekleding. Als zonweringsysteem temperen ze het zonlicht en voorkomen ze overmatige warmteontwikkeling. Voor raampartijen met een afwijkende of onregelmatige vormgeving in horizontale of verticale richting biedt een verticaal lamelgordijn een uitstekende oplossing.

Meer informatie  >

Horizontale jaloezie

Horizontale Jaloezie

De horizontale jaloezie van DuoLight is in de eerste plaats een functionele en duurzame raambekleding. In alle jaargetijden kan met de jaloezie de gewenste dag- en zonlicht toetreding worden geregeld. Dat geldt overigens ook voor warmtewering die daarmee verband houdt. De horizontale, licht gebogen lamellen kunnen in iedere gewenste stand worden getuimeld zodat de hoeveelheid binnenvallend licht nauwkeurig gedoseerd kan worden.

Meer informatie  >

Houten horizontale jaloezie

Horizontale Jaloezie

De houten horizontale jaoezieen van ExcellentaDuilight is een sfeervol product. In alle jaargetijden kan met de houten jaloezie de gewenste dag- en zonlicht toestreding worden geregeld.

Meer informatie  >

Verical Light

Verical Light

Lamellen hebben natuurlijk hun algemeen bekende ‘conventionele’ functies, zoals zonwering en privacyafscheiding. Vertical Light voegt daar een verlichting van bijzondere aard aan toe, welke naast het tonen van een verlichte reclameboodschap, een bedrijfsinformatie of logo, ook een fantastische sfeermaker is.

Meer informatie  >

Shutters

shutters

De inval van zonlicht kun je reguleren op verschillende manieren en producten, met Shutters creëer je sfeer in elk interieur. Met shutters kun je de zon reguleren zoals je wenst, laat alle zonnestralen binnen of creëer privacy door de shutters volledig te sluiten.

Meer informatie  >