Ons assortiment

Plisségordijn

Plissegordijn

Het DuoLight plisségordijn is een zeer functioneel zonwerings- en daglichtregelingssyteem. Het plisségordijn kan geheel of gedeeltelijk worden neergelaten, waarmee de hoveelheid lichtinval kan worden geregeld. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht bij een volledig neergelaten gordijn doordat het onderste gedeelte van het gordijn (vanaf een hoogte van 138 cmm gemeten vanaf de vloer) doorzichtig is.

Meer informatie  >

Rolgordijn

Rolgordijn

Het DuoLight rolgordijn is een eenvoudig, maar zeer functioneel dag- en zonlichtregelingssyteem. Het rolgordijn kan geheel of gedeeltelijk worden neergelaten waarmee de hoeveelheid lichtinval kan worden geregeld. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht bij een volledig neergelaten gordijn doordat het onderste gedeelte van het gordijn (tot 138 cm, gemeten vanaf de vloer) doorzichtig is.

Meer informatie  >

Paneelgordijn

Paneelgordijn

Het DuoLight paneelgordijn is een zeer veelzijdig en zeer functioneel dag- en zonlichtregeringssysteem. Het DuoLight-principe komt het best tot zijn recht wanneer het pakket over de volle breedte verspreidt is, het onderste gedeelte van het gordijn (tot 138 cm, gemeten vanaf de vloer) is transparant.

Meer informatie  >

Verticaal lamelgordijn

Verticaal lamelgordijn

DuoLight verticale lamelgordijnen bieden zeer veel mogelijkheden. De lamelgordijnen kunnen worden toegepast als decoratieve en functionele raambekleding. Als zonweringsysteem temperen ze het zonlicht en voorkomen ze overmatige warmteontwikkeling. Voor raampartijen met een afwijkende of onregelmatige vormgeving in horizontale of verticale richting biedt een verticaal lamelgordijn een uitstekende oplossing.

Meer informatie  >

Horizontale jaloezie

Horizontale Jaloezie

De horizontale jaloezie van DuoLight is in de eerste plaats een functionele en duurzame raambekleding. In alle jaargetijden kan met de jaloezie de gewenste dag- en zonlicht toetreding worden geregeld. Dat geldt overigens ook voor warmtewering die daarmee verband houdt. De horizontale, licht gebogen lamellen kunnen in iedere gewenste stand worden getuimeld zodat de hoeveelheid binnenvallend licht nauwkeurig gedoseerd kan worden.

Meer informatie  >

Smartfilm

smartfilm

Smart film is een innovatief product. Smart Film is een folie van PET met een kern van vloeibare kristallen (LC) die onder elektrische spanning van ondoorzichtig (opaal) naar transparant veranderen. Smart Film wordt zonder lijm op bestaand en nieuw glas aangebracht, zoals glazen deuren, ramen van vergaderruimtes, glazen gevels, enzovoort.

Meer informatie  >

Shutters

shutters

De inval van zonlicht kun je reguleren op verschillende manieren en producten, met Shutters creëer je sfeer in elk interieur. Met shutters kun je de zon reguleren zoals je wenst, laat alle zonnestralen binnen of creëer privacy door de shutters volledig te sluiten.

Bekijk de website van Shutters  >